Logo
Reklama

Nápady na víkendové MENU: Tieto RECEPTY máte hotové do hodinky

DŽATKY

Zdroj: FOOD STYLING BLANKA NEMČEKOVÁ FOTO LÝDIA CZAKÓ

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Už nemusíte rozmýšľať, čo cez víkend uvariť, vymysleli sme to za vás! Tieto tradičné jedlá sú hotové raz-dva a ešte rýchlejšie zmiznú z tanierov!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás