Logo
Reklama

Mega ZDRAVÁ a LACNÁ CUKETA: 3 RECEPTY, ktoré budete robiť celú sezónu

cuketa

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jej sláva stále stúpa! Môže za to minimálny obsah kalórií (čo sa v lete cení ešte viac) aj vysoký podiel minerálov, no predovšetkým jej schopnosť vyniknúť za každých okolností. Pripravte si ju DOMA TAKTO...

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás