objednať časopis
všetky kategórie

Zuzana Kovačič Hanzelová spolu s manželom Michalom bývajú v prerobenom byte v bratislavskom Starom meste. Novinárska dvojica si rada večery spríjemňuje spoločným varením a Zuzana sa občas so svojimi receptami aj podelí na sociálnej sieti. Toto je jej recept na Gyozu!

Gyoza podľa Zuzany Kovačič Hanzelovej

O recept sa podelila v stories na svojom profile na Instagrame.

Potrebujete:

Na plnku:

  • 100 g šampiňónov
  • ¼ kapusty
  • 2 zväzky jarnej cibuľky
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 PL hladkej múky
  • 1 PL sójovej omáčky

Na cesto:

  • 300 g hladkej múky
  • 200 ml vriacej vody
  • štipku soli
Slaný koláč s paradajkami
Čítajte viac
Parádny LETNÝ OBED: 5 RECEPTOV na váš balkón alebo terasu, ktoré máte BLESKOVO!

Postup:

  1. Suroviny na plnku nakrájame na drobno a všetko spolu zmiešame.
  2. Cesto rozvaľkáme na tenko a vytvoríme si z neho krúžky. Tie naplníme plnkou a ručne vytvoríme taštičku.
  3. Panvicu si predhrejeme, použijeme rastlinný olej a taštičky opečieme.
  4. Zalejeme 100 ml vody a necháme spariť pod pokrievkou.
  5. Podávame so sójovou omáčkou. Dobrú chuť!

Zuzana túto dobrotu uvarila vo svojej krásnej a štýlovej kuchyni. Nazrite do nej v galérii TU!

Čítajte viac z Dobrého jedla:

DOMÁCE REZANCE S TVAROHOM
Čítajte viac
Babička bola kráľovnou v kuchyni: Tieto jej PRÁZDNINOVÉ JEDLÁ milujeme doteraz
Krupicový nákyp so slivkami
Čítajte viac
A bude SLADKÝ OBED: OVOCNÝ NÁKYP je príjemná zmena!
MELÓNOVÝ ŠALÁT S FETOU
Čítajte viac
Melón ako hlavný chod? Tieto MELÓNOVÉ RECEPTY budete milovať!