Logo
Reklama

Jemnučké ŠTRÚDLE na 5 spôsobov: Takéto sme napiekli v Dobrom jedle!

Ťahaná štrúdľa

Zdroj: DOBRÉ JEDLO/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Krehká, tenučká vrstva cesta v sebe ukrýva šťavnatú plnku z maku, ovocia i kapusty... Vraj to nie je vôbec zložité...  A máme pre vás aj niečo celkom jednoduché. Verte našim receptom!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás