Logo
Reklama

Je lepšie použiť pri pečení kypriaci prášok alebo sódu bikarbónu? Už v tom budete mať jasno!

Vyskúšajte aj takúto bublaninu.

Zdroj: Veronika Kollárová/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vďaka nim sú vaše koláče, dezerty či nákypy krásne nadýchané. Pri ktorých je však lepšie použiť prášok a kedy sódu?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás