Logo
Reklama

Nadýchané koláče i bábovky: Vďaka ti kúzelný KYPRIACI prášok

k

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nadýchané koláče, bábovky alebo slané pečivo... to všetko sú lahôdky, za ktoré vďačíme kypriacemu prášku do pečiva.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás