Logo
Reklama

Prázdninové BUCHTY ako od babičky: Recepty na najlepšie PARENÉ, PEČENÉ, DUKÁTOVÉ i PREKLADANÉ

BUCHTY SO SLIVKOVÝM LEKVÁROM A S MRVENIČKOU

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pamätáte si, keď ste prišli k starkej na prázdniny a ešte ste len vstúpili do chodby, zacítili ste tú nezameniteľnú vôňu? Vráťte sa s nami do detstva a pripomeňte si tie úžasné časy plné radosti a buchiet.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás