Logo
Reklama

Fantastické DŽATKY Katky Nádaskej: Lacná DOBROTA po starkej zo Spiša nemá chybu!

Fantastické džatky podávajte s kyslou kapustou alebo s cmarom. A nezabudnite na dobrú slaninku.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Toto famózne jedlo nám stará mama zo Spiša pripravila vždy, keď sme sa uzimení vrátili zo sánkovačky. Milovala som tráviť u nej všetky dlhé prázdniny,“ spomína historička a etnologička Katarína Nádaská. Jej džatky vás zahrejú aj na duši!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás