Logo
Reklama

Domáce LANGOŠE s bryndzou podľa vychyteného šéfkuchára Petra Slačku: Nadýchané a BOŽSKÉ!

Langoše podľa vychyteného šéfkuchára Petra Slačku.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Chrumkajú a vďaka cesnakovému oleju aj chutia rovnako. Božsky. Kombinácia s bryndzou a cviklou vás dostane!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás