Logo
Reklama

Recept na VEGÁNSKU BRYNDZU: Od známej blogerky Barbory je DOKONALÝ!

Barbora Kyšková má super recept na vegánsku bryndzu.

Zdroj: archív Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Foodblogerku a spoluzakladateľku jedného z prvých foodblogov na Slovensku vôbec, volal sa bite me, posledné roky evidujeme ako ReBarboru. Jej zdravý vegánsky blog patrí medzi najnavštevovanejšie, najfarebnejšie, najzeleninovejšie, nielen na jar!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás