Reklama

Recept na VEGÁNSKU BRYNDZU: Od známej blogerky Barbory je DOKONALÝ!

Barbora Kyšková má super recept na vegánsku bryndzu.

Zdroj: archív Dobré jedlo

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Foodblogerku a spoluzakladateľku jedného z prvých foodblogov na Slovensku vôbec, volal sa bite me, posledné roky evidujeme ako ReBarboru. Jej zdravý vegánsky blog patrí medzi najnavštevovanejšie, najfarebnejšie, najzeleninovejšie, nielen na jar!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Zbierajte JEDLÉ KVETY: Zadarmo nimi OZDOBÍTE OBED aj TORTY, hostia odpadnú! Teaser
    Zdroj: NMH

    "A teraz, keď vonku začína byť voňavo, pestro, zbožňujem tvoriť ešte viac. Varenie beriem ako meditáciu, sústredím sa na každý jeden krok. Takto je aj zdĺhavejšie obaľovanie karfiolu výnimočným zážitkom,“ usmieva sa šikovná sympoška Barbora Kyšková, ktorá okrem vegánskej kuchyne zbožňuje dobrú hudbu a svojho manžela. Páči sa, tu jej SUPER RECEPT na VEGÁNSKU BRYNDZU.

    Vegánska bryndza

    Zdroj: Shutterstock

    Vegánska bryndza poteší všetkých, ktorí nemôžu alebo nechcú jesť mliečne výrobky.

    ZA MISKU, PRÍPRAVA 5 MINÚT

    Potrebujete:

    • 3 biele tofu (á 180 g)
    • 250 ml kyslomliečneho vegánskeho nápoja (rastlinného mlieka)
    • 2 lyžice lahôdkového droždia
    • 1 lyžička soli
    • 1 lyžica jablčného octu

    POSTUP:

    1. Urobte moju vegánsku bryndzu: Len dobre vymixujte všetky suroviny. Ak máte radi príchuť údenej bryndze, nahraďte jedno biele tofu údeným.
    2. Potom ňou naplňte placky alebo palacinky a poskladajte zdravú tortu!

    Čítajte viac z Dobrého jedla:

    Autor článku

    Katarína Brunovská

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.