Logo
Reklama

Čo variť dnes na VEČERU? Vynikajúce karí zo sladkých zemiakov s kuracinkou!

Karí zo sladkých zemiakov s kuracím mäskom ako sen!

Zdroj: Martina Dorkinová

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Šikovnú foodlogerku Martinu Dorkinovú možno prezývajú Piškóta, lebo je hlavne na sladké. My sme však paf zo všetkých jej dobrôt! Vyzerajú nádherne a chutia... veď sami okúsite. Toto karí nemá chybu!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás