Logo
Reklama

Rozprávkové NATLÁČANÉ BUCHTY z Myjavy: SUPER RECEPT, iné už piecť nebudete!

Peter Poláček a Anna Maceková

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Sú plnené slivkovým lekvárom, ktorý v Košariskách pri Myjave varia v kotle jeden a pol dňa, riadne potreté masťou od kuchárky Anky, pečené s citom a pokojom tamojších kopaníc. Čo vám povieme, kysnuté, nekysnuté, zhltli sme ich hneď, ako vyšli z rúry!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás