Logo
Reklama

Parádna JABLKOVÁ TORTIČKA bez múky a cukru: Upečiete ju RAZ-DVA!

Jablková tortička bez múky.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Milujeme takéto RECEPTY! Stačí v jednej mise zmiešať všetky suroviny a šup s koláčikom do rúry... tento upečte ako tortičku a na slávnostnejšie chvíle ju kľudne podávajte ozdobenú šľahačkou vymiešanou s mascarpone alebo s kopčekom zmrzliny. Mňam!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás