Logo
Reklama

Ako správne ZBERAŤ a SUŠIŤ HUBY: Máme TIPY od jediného profi hubára na Slovensku!

Jediný profesionálny hubár na Slovensku Erik Valentovič venoval Dobrému jedlu svoj milovaný recept.

Zdroj: Archív E.V.

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Rozprávali sme sa s jediným profesionálnym hubárom na Slovensku, ktorého velebia známi šéfkuchári aj topkové reštaurácie. Erik Valentovič ich už roky zásobuje svojimi chutnými úlovkami z lesa.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás