Logo
Reklama

3 SUPER RECEPTY na PEČENÉ REBIERKA: Domáce sú najlepšie!

Ekofarm Podskalie - Evka a Pavel pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo niekoľko receptov v ktorých použili bylinky vypestované na farme. Na snímke sú rebierka s bylinkovým šalátom.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Parádne teľacie v bylinkovej omáčke od výnimočných bylinkárov, hovädzie, ktoré sa rozpadá, aj bravčové v úžasnej pivovej marináde! Vyberte si a pustite sa do pečenia.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás