Reklama

Dokonalá PLNENÁ PAPRIKA: RODINNÝ RECEPT máme priamo od šéfkuchára známej čárdy!

Plnená paprika podľa šéfkuchára.

Zdroj: Valentína Nídelová

Reklama
Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V tele šéfkuchára komárňanskej Čárdy Bašta koluje južanská krv. Na kuchyňu svojej mamy nedá dopustiť! A toto je ich overený rodinný recept, ktorý budete milovať už aj vy.

Zdroj: Shutterstock

Plnená paprika, ako ju ľúbila lady Diana. Tento recept nájdete tiež tu, na našom webe.

„História maďarskej gastronómie je dobrým príkladom nepreceňovania moderných procesov pečenia a varenia a zároveň nepodceňovania starých technológií. Okrem toho spája východ a západ Európy – nájdete v nej prvky tureckej, bavorskej, saskej a dokonca gréckej kuchyne. Mám ju veľmi rád," prezradil nám známy šéfkuchár.

Zdroj: Archív

Šéfkuchár Ján Juhász

Ak vám teda tečú slinky na majstrovský guláš, jokái s údeným mäskom, hovädzí paprikáš s haluškami či vynikajúce domáce palacinky na šesť spôsobov, vyrazte do Komárna. Čárdu, ktorej Ján velí už štrnásť rokov, nájdete v krásne zrekonštruovanej bašte. Ale teraz si uvarte jeho fantastickú plnenú papriku:

Článok s receptom pokračuje na ďalšej strane >>>

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás