Dokonalá PLNENÁ PAPRIKA: RODINNÝ RECEPT máme priamo od šéfkuchára známej čárdy!
29. 8. 2022, 9:00 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:28)
V tele šéfkuchára komárňanskej Čárdy Bašta koluje južanská krv. Na kuchyňu svojej mamy nedá dopustiť! A toto je ich overený rodinný recept, ktorý budete milovať už aj vy.
Galéria k článku
„História maďarskej gastronómie je dobrým príkladom nepreceňovania moderných procesov pečenia a varenia a zároveň nepodceňovania starých technológií. Okrem toho spája východ a západ Európy – nájdete v nej prvky tureckej, bavorskej, saskej a dokonca gréckej kuchyne. Mám ju veľmi rád," prezradil nám známy šéfkuchár.
Ak vám teda tečú slinky na majstrovský guláš, jokái s údeným mäskom, hovädzí paprikáš s haluškami či vynikajúce domáce palacinky na šesť spôsobov, vyrazte do Komárna. Čárdu, ktorej Ján velí už štrnásť rokov, nájdete v krásne zrekonštruovanej bašte. Ale teraz si uvarte jeho fantastickú plnenú papriku:
Článok s receptom pokračuje na ďalšej strane >>>