Logo
Reklama

Poznáte chimichurri? Perfektnú salsu na mäso si namiešajte podľa slovenského farmára

Chimichurri použijete na grilovačke, ale úžasne chutí len tak s opečenou bagetou.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Z čerstvej pažítky si namiešajte „čimičuri“, jednu zo základných sáls Južnej Ameriky. Použite ho počas grilovania na potieranie mäsa, perfektné je len tak na bruschettu alebo ho zamiešajte do čerstvo uvarenej ryže či k strukovinám," odporúča Filip Zbojek z preslávenej mikrofarmy Vegget.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás