Logo
Reklama

KAPUSTOVÁ ŠTRÚDĽA s oškvarkami: Chuťovka, ktorú si zamilujete!

Kapustová štrúdľa so slaninou a oškvarkami.

Zdroj: Dobré jedlo/ANZA

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jednoduchá štrúdľa z kapusty, ktorá môže chutiť aj vegetariánom. Namiesto oškvarkov do nej stačí opiecť údené tofu! Výborná je aj bez slaniny.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás