Logo
Reklama

Rýchle večere od výživovej poradkyne: Prepája jednoduchú a modernú kuchyňu

Zeleninové hranolčeky s tzaziki.

Zdroj: Dobré jedlo/Mária Šimko

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mária Šimko je certifikovaná výživová poradkyňa a v praxi sa zameriava na vplyv stravy a životného štýlu na ľudské telo. Rada prepája jednoduchú a modernú kuchyňu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás