Logo
Reklama

Voňavé raňajky: Sladké brioškové rožteky podľa Veroniky!

Domáce pečivo: Brioškové rožteky.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Na raňajky nie je nič lepšie ako voňavé domáce pečivo. Rožteky z brioškového cesta od cukrárky Veroniky Kollárovej sa zjedia skôr ako poviete dobrú chuť!

Diskusia

(0)

Autori článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás