Reklama
Späť na článok
Sladké PUSINKY pre mamičku: S našimi receptami zvládnete upiecť aj MAKRÓNKY
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Jednoduchý RECEPT NA BÁBOVKU: Takto sa podarí naozaj každému!
Vyskúšajte upiecť TORTU POSTAVENÚ NA BOK! Porotkyňa Petra Tóthová jej dala aj špeciálne chute
Tradičné, elegantné, veselé a hravé: TÁTO cukrárka upečie torty rôzneho druhu! Fííha
Rýchly KOLÁČ S JAHODOVÝM DŽEMOM: Expresný RECEPT stihnete upiecť aj uprostred týždňa
Čarovné detské torty z rúk šikovnej cukrárky: Keď ich uvidíte iné chcieť nebudete!
Napečené bez pečenia! Vyskúšajte naše RECEPTY NA NEPEČENÉ KOLÁČE A DEZERTY
Podcast Dobré jedlo pre Zdravie: Je jarný detox nevyhnutnosť alebo módny trend?