Reklama
Späť na článok
Recept na šťavnatý obrátený koláč musíte vyskúšať: TART TATIN S BROSKYŇAMI nemá chybu!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Čerešňová BUBLANINA vie byť ešte lepšia! Pridajte do nej aj...
Nadýchaný dezert lepší, než z cukrárne! Naučíme vás robiť MOUSSE S JAHODAMI a vaječným likérom
Úžasný RECEPT na JAHODOVÉ BLONDIES: Tento ľahký KOLÁČIK musíte vyskúšať!
Trochu iné TIRAMISU: Plné ovocia a ten krém - jedna báseň! To musíte "upiecť"!
Kysnuté koláče s ovocím sú najlepšie! Recept na čučoriedkový S MRVENIČKOU si zamilujete!
RECEPTY na MARHUĽOVÉ KOLÁČE: Tieto sú najlepšie! Kysnutý s posýpkou, obrátený aj bublanina...