Reklama
Späť na článok
Obrátený HROZNOVÝ KOLÁČ musíte túto sezónu upiecť aspoň raz! Mňam, to je dobrota!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Dezerty S MAKOM A SLIVKAMI: Výnimočné RECEPTY na sladké potešenie
Luxemburský KOLÁČ je hviezda SLIVKOVEJ SEZÓNY. Jednoducho mňam!
Takúto ŠTRÚDĽU ste ešte nejedli! TEKVICOVÁ S JABLKAMI: Ide do nej aj pivo
Prekrásne JESENNÉ TORTY: Utešené motívy sa vám zapáčia
Skvelý HRUŠKOVÝ KOLÁČ s lieskovými orieškami: Takto chutí jeseň!
Jesenné PEČIENKY hotové do pol hodiny: KURACIE s hroznom alebo HOVÄDZIE so slaninou a figami?
Jesenná ŽEMĽOVKA S HRUŠKAMI: Vanilkový krém jej dodá šmrc!