Logo
Reklama

Dezerty S MAKOM A SLIVKAMI: Výnimočné RECEPTY na sladké potešenie

Lekvárový rez s tvarohovo - makovým krémom.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kombinácii sliviek či lekváru s makovými zrniečkami naozaj odolá len málokto. Stavíme sa o kilo maku, že Veronikine čertovsky dobré dobroty nenechajú na pokoji ani vaše maškrtné jazýčky!

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás