Reklama
Späť na článok
Čo zabaliť na DESIATU? Inšpirujte sa našimi hravými nápadmi
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Na DESIATU ako stvorené: Mrkvové MAFINY S JABLKAMI potešia nielen školákov
Lenka Šóošová a Roman Juraško V KUCHYNI: Prezradili svoje VRCHOLY i TRAPASY!
Tri roky bez božského Karla Gotta: Bol to prvotriedny maškrtník, AHA, čo raňajkoval!
ZDRAVÁ DESIATA DO ŠKOLY: Nemusí byť vždy len klasický lepeňák!
3 super NÁTIERKY NA DESIATU: RÝCHLE RECEPTY a deti si oblížu prsty!
Raňajky princeznej Diany: Toto jedávala denne, zvládli by ste to aj vy?
Recepty na NAJCHUTNEJŠIE RAŇAJKY: Bundás kenyér, nátierky, lančmít, palacinky...
Raňajky, ktoré bude zbožňovať celá rodina: Stavte na klasiku od Heleny Krajčiovej
Raňajky celebrít: Čím začína deň Adela, Dara, Zora a ďalšie známe tváre?