Reklama
Späť na článok
Bleskové RECEPTY na horúce dni: Chuťou vás prenesú na dovolenku do Grécka
Reklama
Reklama
Autori článku
Dobroslava Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloŤažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Leto je skvelý čas na poriadny PIKNIK! Čo na ňom nesmie chýbať?
Letné OLIVOVÉ POCHÚŤKY: Pizza, šalát, špagety, aj grilované!
Skvelá a ZDRAVÁ CÍCEROVÁ NÁTIERKA na výlet aj piknik: Namiešate ju raz-dva!
Galetka s paradajkami: Slaný koláč bude hviezdou vášho leta!
Šalátová POLIEVKA je letná klasika: Svieži RECEPT milujú celé generácie