Logo
Reklama

Letné OLIVOVÉ POCHÚŤKY: Pizza, šalát, špagety, aj grilované!

Grilované olivy.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zelené olivy bez kôstky naplňte kúskom fety, goudy, čili papričky alebo sušenej paradajky a opečte spolu s tymianom na grile alebo grilovacej panvici. Môžete ich napichnúť na špajdľu striedavo so cherry paradajkami. No chutné sú aj v týchto ďalších dobrotách.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás