Zuzana Belohorcová vie, ako potešiť hostí: Jej lahodnú lososovú roládu musíte vyskúšať!
12. 4. 2025, 8:03 (aktualizované: 15. 4. 2025, 9:24)

Zdroj: https://www.instagram.com/p/Ce1Uuc0Le_X/
Málokto to tuší ale Zuzana Belohorcová je veľmi šikovná gazdinka a o svojich hostí sa veľmi rada postará.
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CgFOjd3LVKJ/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CTJ2JmcLJaX/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CcZ9OIwr2ui/
Galéria k článku

Zuzana Belohorcová na Slovensku pôsobila ako moderátorka. V súčasnosti už dlhé roky žije v zahraničí, na Slovensku má stále množstvo priaznivcov s ktorými komunikuje cez sociálne siete. Zuzana je vydatá za českého podnikateľa Vlastimila Hájka. Spoločne majú dve deti: dcéru Salmu a syna Nevia. Rodina žila dlhé roky v Miami, USA, kde si užívali život v teplom podnebí a venovali sa rôznym aktivitám. V roku 2020 sa však rozhodli vrátiť do Európy, konkrétne do španielskej Marbelly, pričom dôvodom boli obavy o bezpečnosť v USA.
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CgNYOf7LEvp/
Zuzana sa vždy rada vracia domov.
Lahodná lososová štrúdľa s omeletou a bylinkami
Zuzana o sebe hovorí, že je výborná hostiteľka a vždy keď má prísť návšteva tak si pre svojich hostí pripraví stôl plný dobrôt. A to urobila nedávno veľmi lahodnú roládu, ktorú určite musíte vyskúšať aj vy.
Zdroj: https://www.instagram.com/p/DHjv1QKoeY_/
Zuzana Belohorcová
Potrebujete:
- 1 balenie lístkového alebo iného obľúbeného cesta
- 1 balenie mozzarelly
- údený losos podľa chuti
- 1 menšia cibuľa
- 1–2 vajíčka (na omeletu + na potretie)
- kúsok čerstvej papričky jalapeño (alebo podľa pálivosti)
- 1–2 PL smotanového syra Philadelphia s chilli príchuťou (hot sauce verzia)
- čerstvý kôpor
- obľúbené bylinky (napr. pažítka, petržlenová vňať)
- sezamové semienka na posypanie
Postup:
- Cesto rozložte na pracovnú plochu a po celej ploche ho potrite smotanovým syrom Philadelphia.
- Na syr poukladajte kúsky údeného lososa a plátky červenej cibule.
- Vajíčka rozšľahajte, pridajte nadrobno nakrájanú zeleninu podľa chuti (napr. papriku, špenát, bylinky) a pripravte si jemnú omeletu. Po vychladnutí ju nakrájajte na pásiky a rovnomerne rozložte na cesto.
- Pridajte nasekaný kôpor, jalapeño a bylinky. Kombinácia týchto chutí zabezpečí sviežosť aj jemnú pikantnosť.
- Cesto zrolujte ako štrúdľu. Potom narežte vrchnú časť ostrým nožom a jednotlivé pásiky jemne prekladajte, aby vznikol dekoratívny vzhľad.
- Povrch potrite rozšľahaným vajíčkom a posypte sezamovými semienkami.
- Pečte v predhriatej rúre na 185 °C približne 30 minút, kým bude cesto zlatisté a chrumkavé.