Reklama

Zuzana Belohorcová vie, ako potešiť hostí: Jej lahodnú lososovú roládu musíte vyskúšať!

Zuzana rada pre svoju rodinku vypeká.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/Ce1Uuc0Le_X/

Reklama

Málokto to tuší ale Zuzana Belohorcová je veľmi šikovná gazdinka a o svojich hostí sa veľmi rada postará.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Varte ako šéfkuchár: Spravte škandinávsku delikatesu Gravlax

    ​Zuzana Belohorcová na Slovensku pôsobila ako moderátorka. V súčasnosti už dlhé roky žije v zahraničí, na Slovensku má stále množstvo priaznivcov s ktorými komunikuje cez sociálne siete. Zuzana je vydatá za českého podnikateľa Vlastimila Hájka. Spoločne majú dve deti: dcéru Salmu a syna Nevia. Rodina žila dlhé roky v Miami, USA, kde si užívali život v teplom podnebí a venovali sa rôznym aktivitám. V roku 2020 sa však rozhodli vrátiť do Európy, konkrétne do španielskej Marbelly, pričom dôvodom boli obavy o bezpečnosť v USA. ​

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/CgNYOf7LEvp/

    Zuzana sa vždy rada vracia domov.

    Lahodná lososová štrúdľa s omeletou a bylinkami

    Zuzana o sebe hovorí, že je výborná hostiteľka a vždy keď má prísť návšteva tak si pre svojich hostí pripraví stôl plný dobrôt. A to urobila nedávno veľmi lahodnú roládu, ktorú určite musíte vyskúšať aj vy.

    Potrebujete:

    • 1 balenie lístkového alebo iného obľúbeného cesta
    • 1 balenie mozzarelly
    • údený losos podľa chuti
    • 1 menšia cibuľa
    • 1–2 vajíčka (na omeletu + na potretie)
    • kúsok čerstvej papričky jalapeño (alebo podľa pálivosti)
    • 1–2 PL smotanového syra Philadelphia s chilli príchuťou (hot sauce verzia)
    • čerstvý kôpor
    • obľúbené bylinky (napr. pažítka, petržlenová vňať)
    • sezamové semienka na posypanie

    Postup:

    1. Cesto rozložte na pracovnú plochu a po celej ploche ho potrite smotanovým syrom Philadelphia.
    2. Na syr poukladajte kúsky údeného lososa a plátky červenej cibule.
    3. Vajíčka rozšľahajte, pridajte nadrobno nakrájanú zeleninu podľa chuti (napr. papriku, špenát, bylinky) a pripravte si jemnú omeletu. Po vychladnutí ju nakrájajte na pásiky a rovnomerne rozložte na cesto.
    4. Pridajte nasekaný kôpor, jalapeño a bylinky. Kombinácia týchto chutí zabezpečí sviežosť aj jemnú pikantnosť.
    5. Cesto zrolujte ako štrúdľu. Potom narežte vrchnú časť ostrým nožom a jednotlivé pásiky jemne prekladajte, aby vznikol dekoratívny vzhľad.
    6. Povrch potrite rozšľahaným vajíčkom a posypte sezamovými semienkami.
    7. Pečte v predhriatej rúre na 185 °C približne 30 minút, kým bude cesto zlatisté a chrumkavé.

    Autor článku

    Začínala na webe pre Plus JEDEN DEŇ a po ukončení vysokej školy nastúpila ako webová editorka pre Nový Čas pre ženy. Časom si okrem ženských tém vyskúšala aj prácu na hobby weboch Dobré jedlo či Lepšie bývanie a zapáčilo sa jej to. Rada píše o všetkom, čo ju zaujíma.