Logo
Reklama

Upiecť ich je najťažšie na svete, ale odolá im málokto! DOKONALÉ MAKRÓNKY

Mňam

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CsnSt3vorGs/

Reklama
Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jemné cesto, ktoré je vhodné aj pre celiatikov, spájajú náplne od výmyslu sveta!

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás