Zeleninové mafiny
1 porcia, príprava 10 minút, pečenie 20 minút
Ľahké zeleninové mafiny sa hodia na raňajky.
Zdroj: MATEJ KALINA
POTREBUJETE:
- 1 lyžica mlieka
- 1 vajce
- 50 g brokolice
- 20 g červenej papriky
- 10 g póru
- petržlenová vňať
- 30 g tvrdého syra
- soľ, mleté čierne korenie
POSTUP:
- Vajce vyšľahajte s mliekom. Umytú zeleninu, vňať a syr nakrájajte na drobno.
- Všetko spolu zmiešajte, osoľte a okoreňte. Rozdeľte do štyroch mafinových silikónových košíčkov a v rúre vyhriatej na 185 °C pečte 15 až 20 minút. Vyberte z košíčkov a posypte nasekanou vňaťou.
Takto to Zuzane Vačkovej v jej trendovej kuchyni pristane: Kliknite DO FOTOGALÉRIE!
Skúste ďalšie jednoduché recepty: