Logo
Reklama

U Tomáša Chilého, odborníka na INDICKÚ a ČÍNSKU kuchyňu

Tomáš Chilí

Zdroj: archív

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Inšpiratívny! Ako prvý Slovák vôbec získal pozíciu executive chefa (najcennejšia v gastre) v päťhviezdičkovom sieťovom hoteli.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás