Tá pod jeho vedením získala titul prestížnej svetovej organizácie Gault & Millau za najlepšiu reštauráciu na Slovensku. Predtým pôsobil vo vychytených londýnskych podnikoch, ale aj na Cypre. No a posledný rok má spolu s dvomi spoločníkmi na svedomí božské buchtičky bao plnené mäsom, rybami či zeleninou. Ako inak, dobroty do ruky od Bao Brothers ochutnáte na ulici...
Rozmanitá
Zdravú cviklu používam naozaj s obľubou! Hodí sa na šalát, dobré teplé alebo studené predjedlo, chutné hlavné jedlo a je z nej tiež fantastický dezert, napríklad zmrzlina.
Bavia ma!
Morské plody milujem najmä pre ich pestrú textúru a chuť. A tiež preto, že predlžujú leto.
Iná vegeta
Do tradičných domácich jedál pridávam nesoldík. Neobsahuje glutamán sodný ani iné látky, ktoré nám škodia. Najradšej ho mám zo stánku Dávidkovo korení vo Fresh Markete.
Dobrý oheň
Pre mňa je najsilnejším prírodným elementom, ktorý robí s jedlom zázraky. Bez neho by to v kuchyni nešlo.