Steaky s gorgonzolovým maslom

Archív

U Branislava Neupauera: Vie, čo sú to KVALITNÉ mäsové výrobky

Ak kupujete poctivé mäsové výrobky, tatranská Mäsovýroba Štefan Knižka je vám určite dobre známa. A keď milujete obchádzať (hudobné, remeselné a iné) festivaly s dobrým jedlom, vychýrený Knižkov hotdog máte ochutnaný na päť životov.

Grilované škoricové rolky s citrónovou polevou
Čítajte viac
Po mäsových hodoch vyberte z grilu fantastický dezert

Branislav je konateľ spomínaného mäsiarstva a vnuk slávneho mäsiara Štefana Knižku, po ktorom nesie meno. Spolu s bratom Rastislavom pokračujú v dedových šľapajach – mäsové výrobky údia na studenom dyme z bukového dreva, bez urýchľovačov, akýchkoľvek éčok, ochutené iba prírodnými koreninami. Jednoducho, mňam!

Kvalitný oliváč

Je určujúci v mnohých mäsových receptoch. My ho objednávame priamo z Talianska. Nejaký dobrý použite aj pri grilovaní steakov s gorgonzolou a orechmi.

Tekvicový olej
Tekvicový olej
Zdroj: shutterstock

Lokálna teľacina

Milujem tú z pastvín nášho krásneho Slovenského raja.

Najzdravší

... cesnak je domáci. Preto si ho pestujeme sami.

V jedle aj k jedlu

Mám rád vínko od slovenských vinárov – prevažne sú to moji kamaráti.

V jedle aj k jedlu
V jedle aj k jedlu
Zdroj: Shutterstock