Logo
Reklama

Mňam, to je HUMMUS! Ale nemusí byť len z cíceru, skúste naše RECEPTY

ZO ZELENÉHO
HRACHU

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zelenina a mäsko na grile síce už rozvoniavajú, ale kým budú hotové, ešte to predsa len chvíľu potrvá. Ochutnajte zatiaľ chuťovky zo zdravých strukovín a pripravte svoj jazýček na ďalší chod.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás