Logo
Reklama

3 otázky pre mäsológa Romana Kóňu: Burgery pripravuje už pekných pár rokov

Na recepte burgerových žemlí sme spolupracovali, takže sú presne podľa našej chuti.

Zdroj: archív

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

3 otázky pre Romana Kóňu. Mäsológ a remeselný mäsiar, zakladateľ známej siete Regal Burger dnes šéfuje prevádzke Mäso od Romana

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás