Logo
Reklama

Zemiaková nakyslo s kôprom: Po tejto DOBROTE od Moniky z Jelky sme sa zalizovali za ušami!

Posúchy z Jelky - na návšteve v obci jelka, kde domáci pre mesačník Dobré Jedlo prichystali niekoľko tradičných posúchov na sladký i slaný spôsob. Na snímke je zemiaková polievka na kyslo s kôprom a obyčajný posúch.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

S Monikou sme piekli jej vychýrené posúchy - a potom k tomu slanému uvarila fantastickú zemiakovú nakyslo s voňavým kôprom. MŇAM! VRELO ODPORÚČAME!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás