Logo
Reklama

Najlepší METROVÝ KOLÁČ: S naším FOTOPOSTUPOM ho upečiete RAZ-DVA!

Metrový koláč nechajte stuhnúť a šikmo nakrájajte ostrým nožom na rezy. Môžete podávať.

Zdroj: Dobré jedlo/Lýdia Czakó

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Efektný koláčik upečte podľa nášho kuchára Ľuboša Mega a z poctivých surovín. Uvidíte, doma sa po ňom len tak zapráši!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás