Logo
Reklama

Zdravé VŇATE zo zeleniny nevyhadzujte: Urobte si z nich dobrotu!

Placky s jarnou cibuľkou.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Preč sú časy, keď putovali do koša, v oveľa lepšom prípade ako obed dedkovým sliepkam. „Zľutovali“ sme sa akurát nad zbožňovanou petržlenovou alebo zelerovou do polievok, paradajkovej šťavy a spol. Chvalabohu, horúcim trendom je milovať vňate bez rozdielu a iba pod jednou podmienkou.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás