Logo
Reklama

Geniálne REĎKOVKY: Znižujú cholesterol, čistia pečeň a ešte si oblížete všetky prsty! (RECEPTY)

Reďkovky sú nabité vitamínmi!

Zdroj: MAREK BARTOŠ/Gurmet

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zbožňujeme ich najmä preto, že nám rastú priamo pod nosom a chutia úžasne aj na „obyčajnom“ chlebíku s maslom. Teraz ich zamiešajte do týchto receptov. Urobíte dobre sebe aj svojim blízkym.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás