Vyrábajte pre svojich večných hladošov na raňajky, desiatu, olovrant, ale aj ako rýchlu večeru. Nezabudnite na dobrý chlebík :) Recepty na domáce kváskové aj tie bez kvásku nájdete v Dobrom jedle, ktoré je práve v predaji.

Čítajte viac
Domáce pečivo od televízneho kuchára Vila Haba: Už nemusíte do obchodu! (VIDEO)

Recept na túto skvelú nátierku máme od šéfkuchára Martina Korbeliča. Určite si ju vymiešajte.

Bryndzová nátierka s oškvarkami a čili

Martin Korbelič vylepšil bryndzovú nátierku čili aj oškvarkami.
Martin Korbelič vylepšil bryndzovú nátierku čili aj oškvarkami.
Zdroj: Archív

ZA MISKU, PRÍPRAVA 15 MINÚT

Potrebujete:

  • 150 g kvalitnej ovčej bryndze
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • trocha mletej červenej papriky
  • kúsok čili papričky
  • 1 lyžica opražených lieskových orieškov (nasekaných na drobno)
  • trochu čerstvej pažítky a jarnej cibuľky
  • trocha chrumkavých oškvarkov (mini)
  • chlieb na podávanie

POSTUP:

  1. Všetky suroviny len dobre premiešajte.
  2. Nátierku natrite na dobre upečený chlieb, posypte pažítkou a môžete podávať.