Logo
Reklama

ZDRAVÁ DOBROTA: PAŠTRNÁK v polievke známeho šéfkuchára vás dostane!

Zdravá paštrnáková polievka

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Hurá! Opomenutý paštrnák sa vracia do našich kuchýň a šéfkuchári sa predbiehajú v tom, ako ho zužitkovať celý. Je totiž ešte výživnejší ako petržlen a obsahuje alkaloid pastinacín, ktorý uvoľňuje bolestivé kŕče .

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás