Logo
Reklama

K zajtrajšiemu SUPER HOKEJU: Pozvite susedov na DOMÁCI BURGER od bradáčov, oblížu si prsty!

Po tomto burgeri sme sa zalizovali až za
ušami! Šťavnaté mäsko v ňom sa rozsypáva.
„Pokojne ho polejte lyžicou výpeku,“ usmieva sa
Patrik. „Akurát upečené do žemle je vtedy,
keď sa ľahko trhá vidličkou,“ dodáva Lukáš z bistra Beraded Brothers.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Po tomto burgeri sme sa zalizovali až za ušami! Šťavnaté mäsko v ňom sa rozsypáva. „Pokojne ho polejte lyžicou výpeku,“ usmieva sa Patrik. „A nezabudnite, akurát upečené do žemle je vtedy, keď sa ľahko trhá vidličkou,“ dodáva Lukáš.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás