Máte radi mäsko na sladko? Hovädzie RAGÚ S REBARBOROU sa vám bude páčiť!
Nechajte sa zlákať na tento experiment. Veríme, že vám ragú s rebarborou zachutí!
- 90 min.
- porcie: 5
- Stredná
Suroviny
Potrebujete:
- 500 ghovädzieho mäsa nakrájaného na kocky
- 500 grebarbory
- 1 ksposekanú cibuľu
- 1 lyžicamasla, alebo olej
- 1 lyžicamletej škorice
- 500 mlvody šťavu z polovice citrónu
- 1 kssoľ, mleté čierne korenie
Postup
krok
V hrnci roztopte tuk, pridajte cibuľu a usmažte do sklovita. Pridajte mäso nakrájané na kocky, rovnomerne ho zo všetkých strán opečte, ochuťte škoricou a zalejte vodou. Osoľte, okoreňte a duste zakryté 1 až 1,5 hodiny, kým nezmäkne.
krok
Na kocky nakrájanú rebarboru poduste na masle, polejte citrónovou šťavou a na miernom ohni prehrejte asi 3 minúty.
krok
Udusenú rebarboru pridajte k mäsu, premiešajte a krátko poduste. Podávajte s ryžou.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Jablkové galetky so slaným karamelom: Doprajete si tento pôžitok?

Kysnutý koláč so slivkami: Je snáď niečo lepšie?
