Logo
Reklama

Varíme čerstvo s FRESHBOXOM: Cuketové lazane Mirky Luberdovej už dnes na večeru!

Cuketové lazane vám budú chutiť s mäsom aj bez mäsa.

Zdroj: Archív

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept plný kvalitných lokálnych surovín pripravila známa foodblogerka a mamina Mirka. Budete sa zalizovať.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás