Logo
Reklama

Vajíčkové RAŇAJKY na víkend: Francúzske hrianky zo známeho bistra zhltnete ako nič!

Róbert Nagy

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vedeli ste, že to, „ako uvariť vajce na tvrdo“, patrí k absolútne najfrekventovanejším food heslám, ktoré zadávame na Google? Vajcia sú kľúčová surovina aj v Robovom bistre Otto! v centre Bratislavy.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás