Logo
Reklama

TOTO je DOBROTA! Paradajky naplňte syrom a potom ich UGRILUJTE, oblízali sme si prsty

Grilované paradajky plnené kozím syrom sú neskutočná dobrota!

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept na tieto fantastické grilované paradajky máme od najznámejšieho pestovateľa paradajok na Slovensku Zsolta Bindicsa. Ochutnali sme ich uňho doma a odvtedy si ich grilujeme aj my. Pridajte sa! Príprava je veľmi jednoduchá.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás