Logo
Reklama

Upečte VIANOČNÚ RYBU v celku: Finta známeho šéfkuchára zachutí celej rodine!

Pečený pstruh na citrusoch.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vymeňte vyprážané podkovičky za zdravšie pečené rybičky podľa receptu známeho šéfkuchára Michala Škrabáka. Pochutí si celá rodina!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás