CHLEBÍK S TUNIAKOVOU NÁTIERKOU

CHLEBÍK S TUNIAKOVOU NÁTIERKOU
Zdroj: Laura Witteková
2 PORCIE, PRÍPRAVA 15 MINÚT
Potrebujete:
Na nátierku:
- 1 konzerva tuniaka v oleji
- 150 g smotanového nátierkového masla
- 2 jarné cibuľky
- pol červenej papriky (kapie)
- 1 lyžička horčice (nemusí byť)
- citrónová šťava na dochutenie
- soľ, korenie
Na podávanie:
- tekvicový chlebík
- cherry paradajky
- zelený listový šalát
Do desiatového balíčka:
- paradajky
- sušienky
- hrozno
POSTUP
- Do misy dajte kúsky tuniaka z konzervy, pridajte nátierkové maslo, na drobno nakrájané jarné cibuľky, papriku, horčicu, soľ, korenie a všetko dobre premiešajte. Na ochutenie pridajte zopár kvapiek citrónovej šťavy.
- Odkrojte dva krajce tekvicového chlebíka, natrite ich tuniakovou nátierkou, poukladajte na plátky nakrájané paradajky a prikryte druhým krajcom chlebíka. Prekrojte na polovicu.
- Do škatuľky uložte zopár šalátových listov, na ne položte chlebík s nátierkou, pridajte malé farebné paradajky, zopár sušienok a hrozno.
Viac receptov na chutnú desiatu je na ďalšej strane >>>