CHLEBÍK S TUNIAKOVOU NÁTIERKOU

CHLEBÍK S TUNIAKOVOU NÁTIERKOU
CHLEBÍK S TUNIAKOVOU NÁTIERKOU
Zdroj: Laura Witteková

2 PORCIE, PRÍPRAVA 15 MINÚT

Potrebujete:

Na nátierku:

  • 1 konzerva tuniaka v oleji
  • 150 g smotanového nátierkového masla 
  • 2 jarné cibuľky
  • pol červenej papriky (kapie)
  • 1 lyžička horčice (nemusí byť)
  • citrónová šťava na dochutenie
  • soľ, korenie

Na podávanie:

  • tekvicový chlebík
  • cherry paradajky 
  • zelený listový šalát

Do desiatového balíčka:

  • paradajky
  • sušienky
  • hrozno
Oblížu si prsty!
Čítajte viac
3 super NÁTIERKY NA DESIATU: RÝCHLE RECEPTY a deti si oblížu prsty!

POSTUP

  1. Do misy dajte kúsky tuniaka z konzervy, pridajte nátierkové maslo, na drobno nakrájané jarné cibuľky, papriku, horčicu, soľ, korenie a všetko dobre premiešajte. Na ochutenie pridajte zopár kvapiek citrónovej šťavy.
  2. Odkrojte dva krajce tekvicového chlebíka, natrite ich tuniakovou nátierkou, poukladajte na plátky nakrájané paradajky a prikryte druhým krajcom chlebíka. Prekrojte na polovicu.
  3. Do škatuľky uložte zopár šalátových listov, na ne položte chlebík s nátierkou, pridajte malé farebné paradajky, zopár sušienok a hrozno.

Viac receptov na chutnú desiatu je na ďalšej strane >>>