Logo
Reklama

STOPKOVÝ ZELER: Nedajte mu stop! O jeho zdravotných účinkoch možno netušíte!

Stopkový zeler.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Na rozdiel od buľvového má malé hľuzy a mäsité listové stonky, ktoré sa dajú jesť aj tepelne neupravené. Takto si zachovávajú najviac antioxidantov, ktorými je táto zelenina nabitá. Nebojte sa ho jesť surový v šalátoch, alebo rozmixovaný v lahodnej polievke. Vyskúšajte náš recept.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás