Logo
Reklama

Parádny CHORVÁTSKY ŠALÁT: RECEPT Snježany zo Záhrebu musíte vyskúšať!

Fantastický šalát z Chorvátska s ančovičkami a paškim syrom.

Zdroj: Petra Bošanská

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Snježana si z ostrova Pag, kde majú letný dom, vždy privezie paški syr – je stopercentne ovčí. Pod týmto názvom ho poznajú turisti z celého sveta. Ak ho nemáte, kľudne použite do šalátu tvrdý ovčí syr alebo klasický parmezán. Chutia takmer rovnako.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás